Bekijk ons diverse assortiment met lage prijzen, zo shop je bij ons met een glimlach. Voor een betere gebruikerservaring dient u de cookies te accepteren.

VACATURES

Ben jij de topper die wij zoeken? Bekijk hieronder de vacatures.

 

KLANTENSERVICE MEDEWERKERS

Wij zijn met urgentie op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker (24 tot 32 uur). Ben jij iemand die graag je skills laat zien in een leuk en jong team? Iemand met initiatief en die graag in teamverband werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Je doet er alles aan om klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen met al hun vragen. Als klantenservice medewerker ben je verantwoordelijk voor de snelle en servicegerichte afhandeling van inkomende telefoontjes, e-mails en chats. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en weet met je inlevingsvermogen correct en comfortabel met klanten te praten. Door de juiste vragen te stellen, bepaal je de werkelijke behoeften van onze klanten en vind je vervolgens de beste oplossing.


Lijkt het jou leuk om voor ons te werken?

Stuur een e-mail naar werkenbij@koopallesonline.nl voor meer informatie.

 

 

WEBSHOP WERKNEMERS - MARKETING

Als webshop medewerker ben je verantwoordelijk voor het aansturen en optimaliseren van onze online verkoopkanalen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketeer ( 24 tot 32 uur ). Ben jij iemand die graag in een leuk en jong team werkt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor een groot deel van de verkoop van onze producten. Je hebt ervaring en affiniteit met Facebook en Instagram advertenties. Daarnaast beheers je de fijnere kneepjes van sociale media. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om meer verkeer naar de website te krijgen.

Verder draag je verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van de website, product pagina's, enzovoort.


Ben jij degene die we zoeken?

Stuur een e-mail naar werkenbij@koopallesonline.nl voor meer informatie.

WEBSHOP WERKNEMERS - ONTWERP

Visuals zijn erg belangrijk in een webshop. Om onze website en marketing naar een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ontwerper. ( 24 tot 32 uur ) Ben jij iemand die graag in een leuk en jong team werkt? Iemand met een goed gevoel voor design? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Als designer ben je verantwoordelijk voor alle graphics die gemaakt moeten worden voor de website. Je houdt je aan de branding, maar je hebt ook de vrije hand om je eigen stijl te ontwikkelen. Gevoel voor detail en design is erg belangrijk. Ervaring met de programma's van Adobe is een pré.

Je hebt een diploma in design of je hebt een professionele portfolio van je eerdere werk. Daarnaast zorgen jij en je collega's ervoor dat onze producten er mooi uitzien op de website.

Kan jij onze website een boost geven?

Stuur een e-mail naar werkenbij@koopallesonline.nl voor meer informatie.