Bekijk ons diverse assortiment met lage prijzen, zo shop je bij ons met een glimlach. Voor een betere gebruikerservaring dient u de cookies te accepteren.

Retourvoorwaarden Koopallesonline.nl

Vragen

Hoelang is mijn retourtermijn?

Bent u niet blij met de aankoop? Dan heeft u een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag van aflevering aan u of uw buren.

Hoelang heb ik om het pakket retour te sturen?

U ontvangt van ons een retourlabel. U heeft dan 14 dagen om het pakket naar ons terug te sturen.

Moet ik betalen voor het retourneren?

Ja, u betaalt 4,95 per retourpakket. U kunt deze afleveren bij een service locatie van de bezorgdienst.

Wanneer heb ik mijn geld terug?

Nadat het pakket bij ons is aangekomen, ronden we de retour binnen 7 werkdagen af. Dat wil zeggen dat we het geld dan ook aan u terugstorten. We doen dit op de door u gebruikte betaalmethode en betaalrekening. Het is dan afhankelijk van de bank en betaalmethode hoe snel het geld op uw rekening staat.

Welke producten mag ik niet retourneren?

Er zijn een aantal producten die niet geretourneerd kunnen worden.

 • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken.

Voorbeelden hiervan zijn oordopjes, hoofdtelefoons, smartwatches, horloges, scheermesjes, stijltangen, tondeuses, koffiezetapparaten en tosti-ijzers.

 • Maatwerkproducten. Producten die speciaal voor u zijn aangevraagd of gemaakt.

Een voorbeeld hiervan is een Apple MacBook met een toetsenbord uitvoering die niet standaard wordt geleverd door Apple.

 • Producten die eenmalig te gebruiken zijn en waarvan de verzegeling is verbroken.

Een voorbeeld hiervan is een screenprotector.Ik ben een zakelijke klant, mag ik mijn product retourneren?

Dit is helaas niet mogelijk. Het herroepingsrecht is een consumentenrecht. Dit geldt dus niet voor zakelijke klanten.

Hoe retourneer ik mijn producten?

U kunt uw retour via de volgende link aanmelden: https://www.retourneren.nl/koopallesonline . Retourneer het product in de originele en onbeschadigde doos. Stop hier ook alle accessoires en boekjes in die zijn meegeleverd. Zorg ervoor dat de u het product goed verpakt. Gebruik bijvoorbeeld luchtkussentjes en een doos waar u het product in kunt doen.


Retourvoorwaarden

 1. 14 dagen zichttermijn

Het zichttermijn van de bestelling is 14 dagen vanaf de levering aan de consument of aan derden. Een voorbeeld van een derde partij is een buurman of – vrouw.

 1. Binnen 14 dagen verzenden

Het pakket dat retour is aangemeld, dient binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourlabel te worden verzonden. Na 14 dagen wordt de retourlabel geannuleerd.

 1. Originele staat

Het product moet in de originele en onbeschadigde doos en inclusief alle accessoires worden geretourneerd. Voorbeelden van accessoires zijn opladers, handleidingen en overige boekjes. Daarnaast dienen accounts of andere gegevens van het product verwijderd te zijn.

 1. Risico voor de consument

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht/zichttermijn ligt bij de consument. De consument is verantwoordelijk voor het product vanaf het moment van aflevering aan de consument of aan derden. Indien er iets niet goed gaat betreft de retourzending dan is dit de verantwoordelijkheid van de consument. Eventuele extra kosten worden dan ook niet vergoedt. Producten die schade oplopen door het niet goed verpakken van de zending kunnen worden geweigerd. Koopallesonline.nl adviseert de consument om altijd een omdoos te gebruiken en het materiaal te gebruiken wat ook bij de levering is gebruikt.

 1. Zakelijke bestellingen

Het retourrecht betreft een consumentenrecht. Dit betekent dat dit recht niet geldt voor zakelijke aankopen. Een aankoop is bindend nadat er akkoord is gegaan met de Algemene Voorwaarden.

 1. Uitzonderingen

Onderstaande producten kunnen niet geretourneerd worden.

Hygiëne producten, producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te retourneren waarvan de verzegeling is verbroken.

Voorbeelden hiervan zijn oordopjes, hoofdtelefoons, smartwatches, horloges, scheermesjes, stijl- en krultangen, tondeuses, koffiezetapparaten en tosti-ijzers.

Maatwerkproducten, producten die vervaardigd zijn volgens specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Voorbeelden hiervan zijn licentiecodes en CTO bestellingen. CTO betekent Configure to Order en zijn bestellingen die gemaakt worden op basis van bestaande bouwstenen. Een voorbeeld is een Apple MacBook met een toetsenborduitvoering die niet standaard geleverd door Apple.

Producten die eenmalig te gebruiken zijn en waarvan de verzegeling is verbroken.

Voorbeelden hiervan zijn screenprotectors en softwareproducten waarvan de verzegeling is verbroken.

 1. Gratis verzenden

Indien de consument gebruik maakt van het door DirectSale verschafte retourlabel is het retourneren voor de consument gratis.

 1. Terugbetalingen

Koopallesonline.nl stort binnen 5 werkdagen nadat de retour is ontvangen het geld terug op de door de consument gebruikte betaalmethode en betaalrekening.

 1. Eindbeoordeling van het product

De eindbeoordeling van het product inzake acceptatie ligt te allen tijde bij Koopallesonline.